Bestuur

In het bestuur zijn alle commissies van Cultus INN vertegenwoordigd. Wij vergaderen maandelijks over de gang van zaken in en om Cultus INN en staan aan de basis van de feesten die om de week worden georganiseerd. Verder)  zorgen wij ervoor dat de feestavonden soepel verlopen en zijn wij het aanspreekpunt bij bijvoorbeeld calamiteiten. 

Daarnaast gaan wij één keer per jaar op bestuursweekend. Dit weekend staat in het teken van teambuilding en gezelligheid! 

Dit klinkt allemaal heel officieel, maar het is eigenlijk heel gezellig. Door als bestuurslid actief te zijn binnen Cultus INN vergroot je je netwerk, én het staat ook nog eens goed op je cv!


Mocht je vragen, tips of ideeën hebben voor ons kan je altijd mailen naar: info@cultusinn.nl 

 

 

Bodien Kuizenga

Voorzitter Cultus INN

Ineke Goedegebuure

Secretaris Cultus INN

Sven Oortwijn

1e penningmeester Cultus INN

Sander Burgstra

2e Penningmeester Cultus INN

François Aussems

Afgevaardigden Werk Groep Dronten Cultus INN

Lotte Spraakman

Afgevaardigden Ontspanningscommissie Cultus INN

Jessica Vosjan

Afgevaardigden Sportcommissie Cultus INN

Robin Geel

Afgevaardigden Public Relations Cultus INN

Jurjen Westers

Algemeen lid Cultus INN

sponsors

Top <h4>cultusinn.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/bestuur">Bestuur</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/band-discotheek-commissie">Band discotheek commissie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/werkgroep-dronten">Werkgroep Dronten</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/sportcommissie">Sportcommissie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/pr-commissie">Pr-commissie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/ontspanningscommissie">Ontspanningscommissie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/foto-en-video">Foto & video</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/cultus-inn">Cultus Inn</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/j19nu">J19NU</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/introbeleid">Introbeleid</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/huisregels">Huisregels</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>