Wie zijn wij?

In het bestuur zijn alle commissies van Cultus INN vertegenwoordigd. Wij vergaderen maandelijks over de gang van zaken in en om Cultus INN en staan aan de basis van de feesten die om de week worden georganiseerd. Verder)  zorgen wij ervoor dat de feestavonden soepel verlopen en zijn wij het aanspreekpunt bij bijvoorbeeld calamiteiten. 

Daarnaast gaan wij één keer per jaar op bestuursweekend. Dit weekend staat in het teken van teambuilding en gezelligheid! 

Dit klinkt allemaal heel officieel, maar het is eigenlijk heel gezellig. Door als bestuurslid actief te zijn binnen Cultus INN vergroot je je netwerk, én het staat ook nog eens goed op je cv!


Mocht je vragen, tips of ideeën hebben voor ons kan je altijd mailen naar: info@cultusinn.nl 

 

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen Cultus Inn. 
Door de inzet van onze hechte club van vrijwilligers is het mogelijk om feesten te organiseren binnen Cultus Inn.

 

Meer dan 30 vaste vrijwilligers

Meer dan 30 vrijwilligers zijn de draaiende motor achter de evenementen. Vrijwilligers hebben verschillende werkzaamheden zoals bar, klussen en DJ's. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers! Ook vrijwilliger worden bij Cultus Inn? Neem contact met ons op!

 

 

sponsors

Top <h4>cultusinn.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/bestuur">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/cultus-inn">Cultus Inn</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/j19nu">J19NU</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/introbeleid">Introbeleid</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>