Introbeleid

De Cultus INN is een clubgebouw voor en door leden. In principe is het ook alleen toegankelijk voor leden.
Maar omdat we ook niet leden de kans willen geven om kennis te maken met Cul, mogen er een beperkt aantal introducees naar binnen.

 

Wil jij als intro naar binnen?

  • WhatsApp dan voor zaterdagavond 22.00 uur naar de Cultus INN (06-82789064).
  • Je gaat naar de Cultus Inn en bent vóór 1.00 uur binnen, om je gereserveerde plaats te behouden. Na die tijd vervalt je reservering en is er een mogelijkheid dat de introducee lijst vol zit.
  • Bij de ingang van de Cultus Inn kun je door een geldig legitimatiebewijs te laten zien, aantonen dat je werkelijk 16 jaar of ouder bent. 
  • Het is ook NIET de bedoeling dat je na betalen gelijk weer naar buiten gaat, blijf lekker binnen, want daar is het gezellig!
  • Er worden lijsten bij gehouden wie er als intro naar binnen komt. Als je vaker op de lijst staat kan het voorkomen dat je geweigerd wordt als intro, om ook anderen een kans te geven. En als je toch vaker komt kan je net zo goed lid worden. Je spaart dan elke avond weer geld uit.
  • Een intro mag 3x als intro na binnen en moet hierna lid worden, om vaker binnen te mogen komen.

sponsors

Top <h4>cultusinn.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/bestuur">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/cultus-inn">Cultus Inn</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/j19nu">J19NU</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/introbeleid">Introbeleid</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>