Cultus Inn

De Cultus INN is het clubgebouw van de afdeling Dronten van Jongeren 19NU

 

De afdeling Dronten is opgericht in 1970 door een aantal plattelandsjongeren. Doordat Dronten veel agrarische ondernemers kent is dit karakter en de functie daarvan nog altijd bewaard gebleven. Aan het hoofd van de afdeling Dronten staat een bestuur waarin alle commissies worden vertegenwoordigd. Op deze manier vindt er een goede communicatie plaats tussen het bestuur en de commissies.

De afdeling Dronten heeft ongeveer 450 leden, hiervan zijn ongeveer 60 mensen actief in de verschillende commissies en besturen. De commissies en besturen vergaderen maandelijks in het clubgebouw, Cultus Inn, en organiseren van daaruit verschillende activiteiten voor de overige leden. Kenmerkend voor deze jongerenvereniging is dat de organisatie plaats vind door en voor jongeren.

sponsors

Top <h4>cultusinn.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/organisatie">Organisatie</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/bestuur">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/cultus-inn">Cultus Inn</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/j19nu">J19NU</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/lid-worden">Lid worden</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/introbeleid">Introbeleid</a></li> <li><a href="https://www.cultusinn.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>